back

Як діяти в умовах стихійного лиха

24-05-2016 15:13

Під час розширеного засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку в області очолює заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко, було розглянуто й обговорено дії територіальних органів єдиної державної системи цивільного захисту населення у випадку стихійного лиха чи іншої надзвичайної ситуації. Засідання відбувалося в рамках командно-штабного навчання, що проходить в області з 24 по 27 травня.

Як зазначив Сергій Сергієнко, у випадку надзвичайної ситуації усі належні служби мають діяти не лише оперативно та професійно, а й максимально злагоджено. Для досягнення цієї скоординованості дій між службою порятунку, медиками, енергопостачальниками, зв’язківцями та іншими дотичними структурами і проводиться нинішнє навчання.

За словами керівника навчання, директора Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Михайла Маюрова, паралельно комісія ДСНС України перевірятиме стан усунення недоліків у сфері цивільного захисту області, виявлених під час перевірки у лютому поточного року.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода