back

Про державну службу за новим законом

21-07-2016 09:19

Серед фундаментальних речей, передбачених новою редакцією Закону України «Про державну службу» — розмежування політичних та адміністративних посад, встановлення винятково конкурсної процедури призначення, суттєва зміна моделі оплати праці та механізмів контролю.

Про це вчора в облдержадміністрації йшлося на навчанні керівників кадрових служб структурних підрозділів обласної та районних держадміністрацій за програмою «Управління персоналом на державній службі».

Побудова професійної державної служби є нині однією з ключових реформ. Від ефективного функціонування інституту державної служби, відповідальності, професійності, компетентності кожного з державних службовців залежить успішність діяльності органів виконавчої влади, стабільний розвиток держави та її економічна і політична конкурентоспроможність на міжнародному рівні, — зазначила заступник голови — керівник апарату ОДА Наталія Романова, яка взяла участь у заході.

Учасники навчання обговорити низку практичних питань щодо вступу, проходження та припинення державної служби, особливостей проведення конкурсного відбору, планування службової кар’єри та підвищення рівня професійної компетентності державних службовців, їх дисциплінарної та матеріальної відповідальності.

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода