back

Ґрантова допомога по проектах людської безпеки програми "Кусаноне"

21-07-2016 09:38

За програмою «Кусаноне» безвідплатна фінансова допомога надається неурядовим організаціям, лікарням, початковим школам, науково-досліджувальним інститутам та іншим неприбутковим організаціям з метою надання допомоги задля здійснення проектів розвитку цих організацій.

Наявність коштів програми Кусаноне у кожній окремій країні забезпечується Офіційною Допомогою Розвитку (ОДР) разом із новітніми видами співробітництва, що впливатимуть на добробут суспільства.

Будь яка некомерційна організація може стати одержувачем програми Кусаноне. Єдина вимога –це повинна бути неприбуткова організація, що виконує основні проекти розвитку.

СФЕРА  ПРОЕКТІВ

1) Всі проекти розвитку малого масштабу мають право на фінансування за програмою Кусаноне. Однак особлива увага буде приділятися у таких сферах:

· МЕДИЧНА ДОПОМОГА

· ОСВІТА

· СПОРТ

· ДОПОМОГА

· НАДАННЯ ДОПОМОГИ ПРОШАРКУ НАСЕЛЕННЯ, ЩО ТЕРПИТЬ НУЖДУ

· СУСПІЛЬНИЙ ДОБРОБУТ

· НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ

2) У кожній окремій країні пріоритетні сфери можуть визначатись Посольством Японії відповідно до потреб розвитку цієї країни.

Кошти програми Кусаноне надаються після дослідження та оцінки кожної заявки на щорічній проектній основі.

Для участі необхідно направити заповнену аплікаційну форму до Посольства Японії (http://www.ua.emb-japan.go.jp/itpr_uk/ua_oda.html) або направити на електронну адресу E-mail: [email protected] .

 

Поштова адреса:

Посольство Японії в Україні Бізнес-центр «Європа», 7 поверх, Музейний провулок, 4, 01901, Київ

Fax: (380-44) 490-5502

 

За більш детальною інформацією звертайтеся до Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації за тел. (0462) 669-381, 675-016. 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода