back

Стартує археологічний сезон в гетьманському Батурині!

22-07-2016 13:13

3 серпня 2016 року в охоронних зонах Національного історико – культурного заповідника “Гетьманська столиця” розпочинається новий сезон археологічних досліджень, який триватиме до 23 серпня 2016 року.

Саме в цей період, оглядаючи пам'ятки Батурина, Ви можете стати очевидцями відкриття його підземних таємниць, побувати на розкопках заміської резиденції гетьмана Івана Мазепи Гончарівки та в парку “Кочубеївський”. Дослідження проводяться за участі студентів та науковців історичних факультетів під керівництвом професійних і досвідчених археологів.

Чимало артефактів історії Батурина досі знаходиться в землі. Саме вони «оживляють» історію, наближаючи нас до подій та особистостей величного і трагічного минулого Гетьманської столиці.

У всьому світі люди витрачають великі гроші, щоб вирушити в археологічний тур і хоча б день побути археологом. Ми ж пропонуємо унікальну екскурсію, у ході якої Ви зможете відвідати розкопки і на власні очі побачити збережене минуле міста.

Переконані, що розширений туристичний маршрут по гетьманському Батурину значно захопить Вас і стане незабутнім моментом у Вашому житті!

Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода