back

У Волинці Сосницького району відбувся день села

22-08-2016 14:21

Днями виконуючий обов’язки директора Департаменту агропромислового розвитку Олег Крапивний з робочим візитом відвідав с. Волинка Сосницького району.

Село відоме на Чернігівщині своїми якісними і смачними молокопродуктами. Тут активно працює сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Волинківська молочарська спілка». Підприємство виробляє молочну сировину, бринзу, кисломолочний сир, вершки, а також вирощує огірки для компаній торгової марки «Верес». Його продукція користується попитом як у м. Чернігові так і в області.

Сьогодні кооператив налічує 120 членів. Два роки тому ці люди на чолі з головою місцевої сільської ради Василем Дяченком та нинішнім керівником Сергієм Потапенком об’єднались для досягнення спільної мети – покращання добробуту кожного. Щодня, долаючи труднощі і перешкоди, жителі села рухаються вперед, наслідуючи європейські традиції самоорганізації населення.

19 серпня волинківська громада святкувала день села. Тож Олег Крапивний подякував місцевим мешканцям за активну позицію в розвитку сільських територій та вручив сільському голові Подяку Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Під час свята члени кооперативу Сергій та Олеся Ревенко провели майстер-клас по виготовленню бринзи.



За інформацією Департаменту
агропромислового розвитку ОДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода