back

Співпраця та обмін досвідом: чернігівська делегація з робочим візитом у Польщі

29-08-2016 11:03

Цими днями делегація з Чернігівської області на чолі із заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації Наталією Романовою з робочим візитом перебуває у польському місті Познань. У складі делегації також керівники обласних медичних закладів та їх відділень.

Мета цієї поїздки – організація співпраці та обміну досвідом у медичній сфері між Чернігівщиною та Великопольським воєводством. Також передбачається створення спільної економічної місії для налагодження співробітництва між підприємствами обох регіонів.

Читати також: Чернігівська ОДА налагоджує партнерство з польськими підприємцями.

У програмі перебування – зустріч Наталії Романової з Маршалком Великопольського воєводства Марком Возняком та візит до Великопольської промислово-торговельної палати.

Також українська сторона відвідає Медичний Центр ім. Святого Павла ІІ польського міста Познань. Мова йтиме про умови проживання та навчання наших молодих медиків.

Читати також: Вже восени молоді медики Чернігівщини поїдуть на безкоштовне навчання до Польщі.

Як повідомлялося раніше, з жовтня цього року група медичних працівників з нашої області поїде до Польщі підвищувати свій фаховий рівень на базі Познаньського державного університету медичних наук. Практичні заняття проходитимуть у Медичному Центрі ім. Святого Павла ІІ.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода