back

Леонід Сахневич з робочим візитом у північних районах Чернігівщини

24-10-2016 14:58

Днями перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич з робочою поїздкою відвідав Новгород-Сіверський та Семенівський райони.

Місто Новгород-Сіверський розташоване на пересіченій місцевості, тому руйнування ґрунту – проблема постійна. Воно відбувається в різних частинах населеного пункту під дією поверхневих стоків. Ситуація загрожує як дорогам, так і житловим будинкам.

Для протидії природним явищам з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища виділили 585 тисяч гривень на встановлення протиерозійної споруди на вулиці Успенській, яка постраждала найбільше. Завершення будівництва планується в листопаді поточного року.

Як ведеться освоєння обласних коштів – перевіряв Леонід Сахневич разом з представниками Департаменту екології та природних ресурсів.



На Семенівщині першого заступника та районну владу цікавили Жадівська та Костобобрівська школи. В освітніх закладах триває будівництво твердопаливних блочно-модульних котельнь. Загальна вартість проекту — понад 2 мільйона гривень з Державного фонду регіонального розвитку.

Будівельні роботи завершать на початку грудня.




Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода