back

Безробітні після навчання працюватимуть водіями тролейбусів

21-03-2017 10:28

Сталим попитом на ринку праці Чернігова користуються водії тролейбусів. Підготувати потрібних працівників і укомплектувати вакансії Чернігівському тролейбусному управлінню вже не вперше допомагає служба зайнятості.

Наразі за її направленням 12 безробітних чернігівців освоюють нову для них професією. Під час навчання, яке розпочалося 20 березня і триватиме майже півроку, слухачі опанують теорію та отримають практичні навички. За цей час вони ознайомляться з низкою дисциплін, зокрема основами галузевої економіки і підприємництва, правових знань, а також з інформаційними технологіями, будовою та технічним обладнанням тролейбуса, правилами дорожнього руху, охороною праці, основами безпеки руху і правилами обслуговування пасажирів.

Теоретичний курс безробітні опановують на базі Чернігівського обласного навчально-курсового комбінату. До речі, це єдиний навчальний заклад в області, який навчає водіїв тролейбуса.

Потім на виробничій практиці слухачі закріплять здобуті знання та вчитимуться керувати та обслуговувати тролейбуси. Стажуватимуться вони в Чернігівському тролейбусному управлінні, куди за направленням служби зайнятості й будуть працевлаштовані після успішної здачі всіх іспитів.

Вчаться безробітні безкоштовно, за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода