back

Трьохріччя Національної гвардії України у Чернігові: вітання, відзнаки, показові виступи

23-03-2017 23:42

День Національної гвардії України – профільне свято, яке відзначається 26 березня. У Чернігові його відзначили напередодні – у четвер 23-го. Урочистості з цієї нагоди відбулися на базі 3-го стрілецького батальйону військової частини 3066 за участі, зокрема, й голови Чернігівської ОДА.

«Ви, службовці Національної гвардії, постійно перебуваєте на передовій – щоденно захищаєте суспільство від внутрішніх загроз його безпеці. У цьому є особливість вашої служби і її складність. Але вона дійсно необхідна державі та її громадянам. І ми вдячні вам за професійне виконання обов’язків – достойне служіння в інтересах спокою і безпеки народу України», – сказав, зокрема, голова ОДА Валерій Куліч, звертаючись до чернігівських нацгвардійців.

Крім того, очільник виконавчої влади області передав командиру батальйону, полковнику Олександру Рибаку сертифікат на 50 тисяч гривень для укріплення матеріально-технічної бази частини та вручив принагідні відзнаки службовцям:

почесну грамоту – Деркачу Сергію Володимировичу – старшині 7-ї стрілецької роти 3-го стрілецького батальйону військової частини 3066 Національної гвардії України, старшому прапорщику;

подяку – Фурмуру Олегу Олексійовичу – молодшому помічнику начальника військового наряду патрульного взводу патрульної роти 3-го стрілецького батальйону військової частини 3066 Національної гвардії України, молодшому сержанту,

Шульзі Валентину Петровичу – командиру взводу бойового та матеріально-технічного забезпечення 3-го стрілецького батальйону військової частини 3066 Національної гвардії України, молодшому лейтенанту.

Також вітали військовослужбовців, зокрема, заступник голови обласної ради Арсен Дідур, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, командуючий військами оперативного командування «Північ» генерал-майор В’ячеслав Назаркін та голова громадського об’єднання «Єдина родина Чернігівщини» Микола Шанський.

Після офіційної частини відбулася коротка концертна програма й показові виступи зі службово-бойової діяльності з виставкою зброї і техніки.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода