back

Конкурс серед медіа для участі у Програмі малих грантів – V хвиля

20-04-2017 15:17

Міжнародна організація «Internews» та ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Уряду Канади через Міністерство міжнародних справ Канади оголошують набір на V хвилю Програми малих грантів на створення медіа-матеріалів про людей, на яких вплинув конфлікт на сході України.

Дедлайн - 30 квітня 2017 р., 18:00. 

Подавати заявку можуть:  зареєстровані ЗМІ (ТБ, радіо, друковані газети, медіа-платформи), або он-лайн ресурси, блогери, громадські організації з усіх областей України. Одні з головних критеріїв відбору – це наявність медіа-майданчика, який має сталу аудиторію та чітка заявка з описом майбутніх матеріалів.

У рамках програми надаються гранти на виробництво матеріалів на тему соціального виміру конфлікту в Україні (життя переселенців, військових, ветеранів АТО та їхніх родин, громад у зоні конфлікту, відновлення інфраструктури та екології тощо). Особливу перевагу матимуть аналітичні матеріали на складні теми (екологічна, гендерна, соціальна аналітика у пов’язаності із конфліктом).

Для участі у відборі до Програми малих грантів учасники мають заповнити онлайн-анкету та детально у ній описати ідеї майбутніх матеріалів.  Анкета знаходиться за посиланням.

Перед поданням заявки, дуже радимо ознайомитися з рекомендаціями, які допоможуть якісніше підійти до виконання: 

Умовою отримання гранту є гарантія розміщення  виробленого матеріалу в ефірі/на шпальтах. У випадку, якщо на грант подається не ЗМІ, а незалежний журналіст, він має надати письмову згоду головного редактора на публікацію виготовленого матеріалу.

Учасники попередніх хвиль можуть подаватись на гранти повторно.

Додаткову інформацію можна отримати у координатора Програми: Юлія Бабко, e-mail:  [email protected], (063) 710 13 96

Детальна інформація на сайті Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода