back

«Квиток до успіху» — пропозиція служби зайнятості

21-04-2017 17:15

На чернігівському автовокзалі всім бажаючим учора, 20 квітня, безкоштовно давали «квитки». Незвичну акцію організували фахівці Чернігівського міського центру зайнятості для містян та гостей обласного центру. Щоправда, пропонували людям не подорож, а роботу. Виїзна акція служби зайнятості мала назву «Квиток до успіху». Громадяни мали змогу ознайомитися з послугами служби зайнятості та актуальними вакансіями.

За інформацією Чернігівського МЦЗ, найбільше місту потрібні фахівці робітничих професій: водії, електрогазозварювальники, електромонтери, продавці, слюсарі, токарі та швачки. Пропонувалися також вакансії для інженерів різних напрямів: енергетик, конструктор, електронік, будівельник, проектувальник тощо. Чекала робота й на бажаючих служити Вітчизні в Прикордонній службі та Національній поліції. Серед рідкісних вакансій: асфальтобетонник, виготовлювач декоративних елементів меблів, метролог, звукооператор, організатор ритуалу, провізор, спортивний тренер-викладач. Заробітна плата — від мінімальної до 7 тисяч гривень. Отже, було що вибрати і людям без кваліфікації, і дипломованим спеціалістам.

Крім того, бажаючі отримали фахові консультації з питань реєстрації в службі зайнятості, працевлаштування за межами області, щодо можливостей професійного навчання за направленням служби зайнятості.

Нещодавно подібні заходи провели Прилуцький МРЦЗ на місцевому автовокзалі та Ніжинський — на залізничному.

 

За інформацією
Чернігівського обласного центру зайнятості

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода