back

Кращу журналістську роботу Чернігівщини визначить конкурс «МедіаЧе»

25-04-2017 12:00

Ти — штатний журналіст чи фрілансер? Ти пишеш про те, що на часі для українців? Покажи свої роботи світу та отримай визнання і 2000 гривень.

Сьогодні, 25 квітня, стартує конкурс журналістських робіт для медійників Чернігівщини — «МедіаЧе». Змагання за звання найкращого проходитиме у п’яти номінаціях.

 

Чотири тематичні номінації відсьогодні відкриті для прийому матеріалів:

  • «Чернігівщина патріотична»;
  • «Децентралізація на Чернігівщині»;
  • «Чернігівщина економічна»;
  • «Молодь Чернігівщини».
  • На першому етапі оцінювання оргкомітет конкурсу сформує короткий список з трьох найкращих матеріалів у кожній з них.

    Усі матеріали, що потраплять до короткого списку, змагатимуться між собою у Facebook-голосуванні за прихильність аудиторії та перемогу у п’ятій номінації — «Чернігівщина он-лайн».

    Одночасно експертне журі у складі авторитетних медійників та лауреатів конкурсу «МедіаЧе – 2016» визначить остаточних лідерів у тематичних номінаціях.

    На конкурс «МедіаЧе» 2017 року приймаються текстові та аудіовізуальні матеріали, оприлюднені у пресі, в інтернет-виданнях, на телебаченні та радіо з 25 квітня 2016 року до 25 квітня 2017 року.

    Заявки на участь слід подавати до 23:59 16 травня на адресу електронної пошти [email protected] з темою «МедіаЧе 2017».

    Для матеріалів, оприлюднених в Інтернет-виданнях, надається активне гіперпосилання на матеріал; для матеріалів з друкованих ЗМІ — текст та сканована сторінка газети, для матеріалів телерадіоорганізацій — посилання на аудіо- чи відеозапис, завантажений на Youtube, та скан-копія ефірної довідки. Також у заявці слід вказати прізвище та ім’я автора, контактний  номер та номінацію, на яку подається матеріал. Учасник може подати на конкурс не більше двох матеріалів у кожній з номінацій.

    До участі у конкурсі не допускаються матеріали рекламного характеру.

    Детальні умови конкурсу та опис номінацій викладені у Положенні про конкурс журналістських робіт «МедіаЧе» у 2017 році.

    Конкурс «МедіаЧе» приурочено до прийдешнього Дня журналіста. Організатори — обласна організація Національної спілки журналістів, Асоціація регіональних ЗМІ, «Професійна спілка працівників мас-медіа міста Чернігова» Всеукраїнської «Незалежної медіа-профспілки України» та Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації.

    Довідково. Конкурс «МедіаЧе» проводиться на Чернігівщині вже вдруге. У 2016 році на перший конкурс, організований в «експериментальному режимі», було подано 38 матеріалів. Перемогу здобули: Наталія Потапчук — у номінації «Чернігівщина патріотична», Павло Солодовник — «Децентралізація на Чернігівщині», Андрій Кужель — «Чернігівщина та ЄС». Спеціальну позаконкурсну відзнаку ГО «Асоціація регіональних ЗМІ» за телепередачу «Інша Україна» отримала Ольга Конопацька-Плєхова.

     

    Оргкомітет конкурсу «МедіаЧе»

    Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода