back

Конкурс спільних українсько-американських науково-дослідних проектів

21-06-2017 08:58

Дедлайн - 31 липня 2017 року

Термін реалізації – до 1 року

Розмір гранту: до 107 тисяч доларів США (57 тисяч доларів для української групи і 50 тисяч доларів для американської групи).

Міністерство освіти і науки України спільно з Фондом цивільних досліджень і розвитку (CRDF Global) оголошують конкурс спільних українсько-американських науково-дослідних проектів за програмою «Спільні наукові проекти».

Проекти подаються в CRDF Global,  через Електронну систему подачі проектів, і в МОН України, в паперовому вигляді і в електронному форматі.

Приймаються пропозиції  з фундаментальних та некомерційних прикладних  досліджень в аграрній галузі у наступних напрямках:

- Сталий розвиток землеробства – менеджмент земельних і водних ресурсів, що запобігає їх деградації під впливом індустріальних факторів, а також сприяє стійкості врожаїв до змін клімату та впливу інших факторів оточуючого середовища.

- Біотехнології сільськогосподарського спрямування, які можуть підвищити врожайність сільськогосподарських культур, сприяючи при цьому екологічній стійкості сільськогосподарських земель, у тому числі такі, як генна інженерія, молекулярні маркери і діагностикуми, а також  культури тканин рослин.

Проекти можуть належати до різних природничих дисциплін – біології, хімії, наук про землю, техніки, математики, фізики – при їх застосуванні до аграрної сфери. Очікується, що результати досліджень будуть опублікованими в рецензованих виданнях і сприятимуть розвитку глобальних наукових знань у відповідних дисциплінах.

Основні цілі конкурсу:

- Підтримка спільних наукових досліджень високої якості колективів науковців із США та України.

- Сприяння розвитку міжнародних контактів наукової спільноти.

- Встановлення стабільних партнерських відносин між дослідниками з України і США.

Для участі необхідно заповнити заявку.

Додаткова інформація на сайті Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації (http://economy.cg.gov.ua).

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода