back

У чернігівських лісівників новий керівник

21-06-2017 15:11

21 червня у приміщенні Чернігівського ОУЛМГ заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар у присутності голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча та голови Чернігівської обласної ради Ігоря Вдовенка представив лісівникам Чернігівщини нового начальника. Наказом Державного Агентства Лісових Ресурсів України на цю посаду призначено Олександра Григоровича Демченка.

На зібранні були присутні директори державних підприємств лісової галузі Чернігівщини, керівники та спеціалісти Управління.

Представляючи лісівникам краю їхнього нового керівника, заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар відзначив, що Олександр Демченко має великий досвід роботи та високий професійний рівень, блискуче пройшов конкурсний відбір та спеціальну перевірку на посаду головного лісівника Чернігівщини.

Володимир Бондар передав вітальні слова та подяку за плідну працю всім лісівникам краю від голови Держлісагентства Христини Юшкевич.

Уродженець Новгород-Сіверщини і багаторічний керівник ДП «Холминське лісове господарство» Олександр Демченко за час роботи в галузі заслужив повагу та авторитет як серед колег, так і серед земляків – як депутат Чернігівської обласної ради. Його здобутки високо оцінили в районі, області та на загальнодержавному рівні.

Олександра Григоровича неодноразово нагороджували почесними грамотами райдержадміністрації, обласної ради та обласної державної адміністрації. Його заслуги відзначали як на рівні Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, так і Держлісагенства. Голова Державного агентства лісового господарства України особисто вручав Олександру Григоровичу іменний годинник. Новий керівник Чернігівського ОУЛМГ нагороджений нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства» та медаллю «За працю і звитягу».

Голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч та голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко побажали новому начальнику все краще напрацьоване в лісовій галузі зберегти та примножити. Керманичі краю відзначили, що Чернігівщина є лісовим регіоном, а лісова галузь відчутно наповнює бюджети всіх рівнів, даючи роботу тисячам людей, розвиваючи місцеву інфраструктуру.

Серед настанов голови Чернігівської ОДА – побажання Олександру Григоровичу виправити недоліки в лісовій галузі регіону, зберегти і примножити ліси для наступних поколінь.

У свою чергу Олександр Демченко запевнив присутніх у необхідності збереження здобутків, реформування та розвитку галузі.

«Попереду нас чекає кропітка праця, – звернувся до лісівників Чернігівщини новий начальник. – Я сподіваюсь на підтримку всього трьохтисячного колективу сіверських лісівників».




Прес-служба облдержадміністрації за повідомленням Чернігівського ОУЛМГ

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода