back

Зміни у договори з пасажирських перевезень вносяться лише для покращення обслуговування

22-06-2017 12:36

Сьогоднішнє засідання Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень було зорієнтоване на вирішення п’яти проблемних питань. Для задоволення потреб громадян необхідно змінювати маршрути, розклад руху або транспортний засіб на тих чи інших рейсах.

Зокрема через облаштування переїзду в Ічнянському районі виникла потреба у проведені нових конкурсів на маршрути Ічня — Ольшана та Ічня — Щурівка, а також у корегувані розкладу уже існуючих. Замінять транспортний засіб на рейсі Ічня — Прилуки.

Зміна днів обслуговування відбудеться на маршрутах Атюша — Чернігів, Короп — Чернігів.

Два тижні рада дала на домовленості між перевізником та громадою Ладинки та Вікторівки, що в Чернігівському районі. Люди скаржаться на невідповідність транспорту, заявленому у тендері, а також на недотримання розкладу руху. У свою чергу профільний Департамент ОДА звертатиметься до перевізника з вимогою надати документи про стан автобусу, що нині курсує. Якщо сторонам не вдасться дійти згоди, договір буде розірвано, а маршрут подадуть на конкурс.

Михайло — Коцюбинська селищна рада презентувала результати моніторингу пасажиропотоку до Андріївки.

Читати також: Внутрішні перевезення мають бути і зручними, і прибутковими

Відтак, перевізник погодився здійснювати чотири рейси на день тричі на тиждень, та розгляне доцільність ще одного у понеділок. Серед можливих варіантів і подовження маршруту. Втім, поки немає можливість замінити транспортний засіб. Координаційна рада дала перевізнику місяць на пошук автобусу, що задовольнятиме громаду. В іншому випадку — маршрут виставлять на конкурс.

— Перевізник обов’язково має дотримуватися договору. Вносити зміни до цього документу можна лише з метою поліпшення умов обслуговування, — наголосив заступника директора Департаменту економічного розвитку – начальник управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку ОДА Сергій Меженний.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода