back

Якість як національна ідея України

22-06-2017 14:42

Під таким девізом у травні в Києві у Національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана пройшов 10-й Всеукраїнський з’їзд якості.

Мета заходу – виробити загальнонаціональні підходи до забезпечення задоволення потреб громадян України, конкурентоспроможності і сталого розвитку економіки.

Програма з'їзду складалася з двох пленарних засідань та двох тематичних сесій.

Перша сесія була присвячена персоналу, системі менеджменту, інноваційним та інвестиційним процесам, оцінці рівнів досконалості, національним програмам якості, корпоративній соціальній відповідальності та сталому розвитку.

На другій сесії розглядалися питання технічного регулювання, європейські директиви з безпеки та технічні регламенти, стандарти, підтвердження відповідності у законодавчо регульованій сфері та державний нагляд.

За результатами роботи з'їзду було сформовано звернення до Президента України, Верховної Ради та Кабінету Міністрів з пропозиціями:

– врахувати резолюцію 10-го Всеукраїнського з'їзду якості при реалізації реформ, національних і державних програм, прийнятті нормативно-правових актів;

– оголосити 2017-2018 роки в Україні роками ділової досконалості та якості;

– передбачити навчання профільних спеціалістів сучасним знанням у сфері ділової досконалості і системного менеджменту.

 

Резолюція 10-го Всеукраїнського з’їзду якості

 

За інформацією громадської організації
«Українська асоціація якості»

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода