back

Робоча зустріч із поляками: підтримка діяльності Агенції регіонального розвитку області

06-07-2017 14:00

У черговий раз на робочій зустрічі в облдержадміністрації вчора, 5 липня, представники обласної влади та бізнесу разом із колегами з Польщі обговорювали питання інвестиційної привабливості Чернігівщини.

Захід відбувся за участі першого заступника голови ОДА Леоніда Сахневича, заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Наталії Романової, радника міністра Міністерства розвитку республіки Польща, керівника проекту «Зростання інвестиційної привабливості та конкурентоздатності регіонів України» Сівека Кшиштофа та експерта зазначеного проекту Андрія Гінкула. Також до обговорення долучилися представники Департаменту економічного розвитку ОДА, управління комунального майна облради, Агенції регіонального розвитку області, Регіонального фонду підтримки підприємництва по Чернігівській області, Ділового центру.

Чернігівщина увійшла до 7 областей-учасників проекту «Зростання інвестиційної привабливості та конкурентоздатності регіонів України», фінансування якого здійснюється з ресурсів Програми Міністерства закордонних справ «Польська допомога розвитку». Тож ми сподіваємося, що завдяки нашій співпраці область отримає необхідну підтримку, і вже зовсім скоро місцеві підприємці вийдуть на новий якісний рівень роботи, а жителі регіону відчують покращення життя, – зазначила Наталія Романова.

Під час робочої зустрічі відбулися перемовини з польською стороною щодо двостороннього співробітництва, зокрема матеріально-технічної підтримки діяльності Агенції регіонального розвитку області, співпраці у рамках проекту з Державною організацією «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області». Говорили і про подальші перспективи вивчення та застосування польського досвіду.

Протягом останніх років ми чітко бачимо прагнення підприємців, жителів області до змін. Представники регіонального бізнесу все активніше починають залучати іноземні інвестиції. Ми хочемо звернути їхню увагу на необхідність брати участь у розвитку території, на якій вони працюють. Тож наразі польський досвід підтримки малого та середнього підприємництва, залучення інвестицій є важливим для нас, – акцентував Леонід Сахневич.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода