back

Результати роботи рятувальників обговорили на профільній Колегії

20-07-2017 13:01

Підвести підсумки роботи підрозділів оперативно-рятувальної служби Чернігівської області у I півріччі поточного року зібралися рятувальники вчора, 19 липня, на Колегії управління ДСНС під головуванням начальника Управління полковника служби цивільного захисту Романа Гордового.

Органами управління та підрозділами цивільного захисту області забезпечено оперативне реагування на 381 надзвичайну подію, ліквідовано понад тисячу пожеж. Завдяки проведеним превентивним заходам досягнуто зменшення кількості надзвичайних ситуацій на 50%, загиблих на водних об'єктах на 32%. Крім того, підрозділи Управління залучалися до забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення», в червні у Чернігіові проведено Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту, – зазначив Роман Гордовий під час засідання. Також він відмітив керівництво та особовий склад Бахмацького, Новгород-Сіверського та Бобровицького районних відділів, які за підсумками службової діяльності у першому півріччі визнані кращими підрозділами оперативно-рятувальної служби області.

Серед основних питань, які були розглянуті під час засідання Колегії, – пожежний стан в області, забезпечення цивільного захисту населення і територій, створення підрозділів місцевої пожежної охорони у територіальних громадах, проведення роботи з особовим складом щодо дотримання дисципліни та запобігання корупційним проявам. Говорили і про здійснення наглядово-профілактичної діяльності та інформаційно-роз’яснювальних заходів з метою профілактики пожеж і надзвичайних подій.

 

 

За інформацією Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода