back

Свято у грецькому стилі: незабаром підприємці області відзначать свій професійний день

14-08-2017 17:15

Святкова кавалькада, виставка-ярмарок, «Вікно допомоги» та інші цікавинки очікують на учасників бізнес-фесту «Разом до успіху», що відбудеться у Чернігові 2 вересня до Дня підприємця. Організатори заходу — представники обласної та міської влади, а також підприємницької спільноти Чернігівщини — детально розповіли про кожну із секцій сьогодні, 14 серпня, під час прес-брифінгу в облдержадміністрації.

Читати також: Підприємців Чернігівщини кличуть на фестиваль бізнесу

Нагадаємо, що розпочнеться бізнес-фест зі святкової кавалькади — урочистої ходи підприємців від Красної площі до Центрального парку культури та відпочинку Чернігова. Саме тут проходитимуть основні дійства. За словами голови громадської організації «Сяйво Сіверщини» Ірини Березинець, учасники заходу зможуть представити себе та прорекламувати свої товари, послуги. До речі, цього ж дня на Красній площі вперше буде сформована бізнес-карта області.

Крім того, святкування Дня підприємця співпадає із проведенням у Чернігові Днів сталої енергії. Тому одна із секцій — «Бізнес за енергоефективність», у рамках якої презентуватимуться технології енергозбереження.

Під час заходу також проводитиметься промо-акція «Чернігів купує рідне», аби підвищити конкурентність власних виробників.

Як зазначила заступник директора Департаменту економічного розвитку ОДА Світлана Полторацька, на Чернігівщині майже 4900 малих підприємств та 346 середніх. Більше 50% надходжень до бюджетів в області забезпечує малий та середній бізнес (перше півріччя 2017-го — 904 мільйони гривень).

Пряма мова:

 

Не доведеться сумувати на святі і дітворі. Представник громадської організації «Центр “Апельсин”» Станіслав Тавлуй розповів про відповідні локації.

До речі, до участі у фесті запрошуються не тільки представники бізнесу, а й позашкільної освіти, наприклад, танцювальні гуртки тощо.

Тож усі охочі взяти участь можуть звертатися для реєстрації до Ірини Черенько: за телефонами (063) 706-26-60, (067) 94-58-330, (0462) 93-00-13 чи поштою [email protected]. Сторінка бізнес-фесту у Facebook — www.fb.com/businessfestcn. Зареєструватися можна і онлайн-анкетою: bit.ly/business_fest_cn.

Як повідомила Ірина Березинець, вже підтвердили участь декілька банків та автосалонів. Є охочі і з районів.

Організатори бізнес-фесту мають надію, що в майбутньому захід набере всеукраїнського масштабу.

Пряма мова:

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода