back

Леонід Сахневич з робочим візитом побував на Срібнянщині

16-08-2017 17:02

Сьогодні, 16 серпня, перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Сахневич з робочим візитом побував у Срібнянському районі.

Разом з головою Срібнянської райдержадміністрації Ніною Бондаренко він провів нараду з представниками служби у справах дітей, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту РДА, а також районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Основна тема обговорення – виконання розпорядження голови Чернігівської ОДА від 8 серпня 2017 року № 382 «Про забезпечення заходів щодо запобігання загрози життю та здоров’ю дітей». Розпорядження видано з метою з’ясування обставин загибелі чотирирічної дитини в селі Поділ Срібнянського району та притягнення до відповідальності винних осіб.

– Головний принцип роботи влади полягає не в очікуванні звернень по допомогу, а в безпосередній увазі до кожної сімї  та спільному вирішенні проблемних питань. Кожна родина і дитина, які перебувають у складних життєвих обставинах, повинні своєчасно отримувати необхідну підтримку та допомогу, – наголосив Леонід Сахневич.

Крім того, перший заступник голови облдержадміністрації ознайомився зі станом підготовки закладів соціальної сфери району до осінньо-зимового періоду.

Також він перевірив хід робіт на об’єктах, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Цьогоріч на ці потреби Срібнянщині з держбюджету передбачено понад 1,6 мільйона гривень.

 

За інформацією Срібнянської райдержадміністрації

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода