back

Область чітко дотримується плану заходів з підготовки інтернатних установ до зими

20-09-2017 14:46

У Ніжинському дитячому будинку-інтернаті вчора обговорювали готовність установ соціального захисту до осінньо-зимового періоду.

У виїзній нараді також взяли участь заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова та директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Олег Русін.

Підвідомчі установи Департаменту до початку опалювального сезону мають не лише провести необхідні ремонти і перевірити технічний стан системи опалення, а й встановити контроль за економним використанням газу, електричної енергії, водопостачання й заготовити необхідну кількість овочів та консервації для підопічних.

Як зазначив Олег Русін, загалом на зиму вже чекають 8 котелень. Лише одна з них газова, інші — на твердому паливі.

У Козелецькому геріатричному пансіонаті триває будівництво автономної котельні з твердопаливними котлами. У Любецькому, Орлівському, Понорницькому та Червоненському психоневрологічних інтернатах запасаються вугіллям та дровами.

 — Заготівля палива завершиться у встановлені терміни. Зараз ми чітко дотримуємося плану роботи. Такий темп маємо зберігати й надалі, — наголосила Наталія Романова. 

Принагідно учасники наради ознайомилися з творчою діяльністю вихованців Ніжинського дитячого будинку-інтернату та переглянули кінострічку «Нескорені духом».

Читати також: У Чернігові відбулася прем’єра «Нескорених духом»

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

 

 

 

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода