back

День Чернігова: аншлаг був і на урочистих зборах

22-09-2017 10:59

Учора, 21 вересня, чернігівці відзначили День міста. Точніше, розпочали відзначати – святкові заходи триватимуть аж до неділі 24-го вересня. Учора ж відбувалися, здебільшого, офіційні урочистості – зокрема, святкові збори у Міському палаці культури.

До привітань із нагоди Дня міста Чернігів та 74-ї річниці вигнання нацистських загарбників долучився й голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч: «Кожне таке свято – чи то у родині, чи у колективі, чи у громаді – це привід для підбиття певних проміжних підсумків, – зауважив він у вітальній промові. – І мені дуже приємно, що громаді Чернігова сьогодні є що підсумувати. За рік від минулого Дня міста до теперішнього зроблена колосальна робота з модернізації інфраструктури, поліпшення комфорту життя. За це щиро вдячний усій громаді Чернігова. Адже місто – це у другу чергу будинки і вулиці, а перш за все – це люди, які у ньому живуть. Вітаю всіх зі святом, зичу добра, здоров’я, благополуччя, якомога потужнішого розвитку і, безумовно, миру всім нам», – сказав, зокрема, Валерій Куліч.

Принагідно, за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня міста було вручено відзнаки обласної державної адміністрації: Почесну грамоту – Ользі Малець – заступнику начальника управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради, Подяку голови ОДА – Олені Скорко – директорці Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 30 Чернігівської міської ради.

У ході урочистого вечора з Днем міста чернігівців вітали Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, почесні гості, незлічена кількість митців, артистів, творчих і художніх колективів.

Сьогодні ж, у п’ятницю 22 вересня, святкові розважальні заходи відбуватимуться ще масовіше. Детальний план подій, приурочених Дню міста Чернігів, доступний на офіційному сайті міської ради за цим посиланням.




Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода