back

До уваги представників громадських об’єднань

27-10-2017 15:00

7 листопада 2017 року у м. Києві відбудеться засідання за «круглим столом» щодо обговорення проекту Закону України про Національний Фонд розвитку громадянського суспільства за участю представників органів виконавчої влади та організацій громадянського суспільства, а також за участі експертів ОБСЄ з робочої групи проекту, яка розробляла проект Закону.

Захід проводитиметься Координатором проектів ОБСЄ в Україні у рамках проекту «Допомога Уряду України з реалізації Національної стратегії розвитку громадянського суспільства», який реалізується у партнерстві із Адміністрацією Президента України та Міністерством молоді та спорту України.

У рамках засідання за «круглим столом» буде вестися відкрите обговорення з експертами робочої групи змісту законопроекту, таких питань як мета і принципи, завдання і напрями діяльності Національного Фонду, склад і порядок формування органів його управління, механізми участі громадянського суспільства в управлінні, джерела фінансування.

Також до обговорення будуть винесені питання стосовно очікуваних змін до законодавства щодо фінансування діяльності Національного Фонду та питання звітності про діяльність Національного Фонду.

Звертаємо увагу, що для участі у засіданні за «круглим столом» є обов'язковим своєчасне заповнення реєстраційних форм (для Чернігівської області прохання зареєструватися до 31 жовтня 2017 року включно) за посиланням https://docs.google.com.

Про місце та час проведення засідання за «круглим столом» буде повідомлено електронним листом тільки тим, хто попередньо зареєструвався у вказаний термін.

Координатор проектів ОБСЄ в Україні забезпечує учасникам заходів харчування впродовж заходу та покриває усі транспортні витрати. Для отримання відшкодувань необхідно мати при собі паспорт та оригінали квитків.

З додаткових питань щодо реєстрації можна звертатися до Катерини Роговської, асистента проектів відділу Розвитку громадянського суспільства в Україні за телефоном 063 313 08 82, або електронною поштою: [email protected].

 

Департамент інформаційної діяльності та  комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода