back

На Чернігівщині вчитимуть, як діяти у надзвичайних ситуаціях на вибухонебезпечних військових об’єктах

20-10-2017 16:07

Наступного тижня в області плануються тренувальні навчання органів управління та сил цивільного захисту на випадок надзвичайної ситуації на арсеналі боєприпасів військової частини А-1479.

Стан підготовки та основні аспекти запланованого заходу обговорили учасники наради, яку провів заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко сьогодні, 20 жовтня.

Навчання відбудуться 26 жовтня на території Ічнянського району.

У тренуваннях братимуть участь посадові особи апарату ДСНС України, керівники структурних підрозділів Чернігівської ОДА, районних державних адміністрацій, територіальних органів ЦОВВ в області, військової частини А-1479 та регіональних спеціалізованих служб цивільного захисту, представники органів місцевого самоврядування.

– Головна мета запланованих навчань – відпрацювання практичних навичок посадових осіб органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, а також субєктів господарювання щодо виконання завдань з евакуації населення у разі виникнення надзвичайної ситуації на вибухонебезпечних обєктах Збройних Сил України, – зазначив Сергій Сергієнко.

До речі, 23 жовтня, в понеділок, в облдержадміністрації відбудеться прес-брифінг з теми «Робота системи оповіщення у разі виникнення надзвичайних ситуацій», під час якого директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА Сергій Болдирев розповість, зокрема, і про вказані тренування.

 

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода