back

Побачив світ четвертий номер збірника наукових праць «Розумовські зустрічі»

08-12-2017 13:23

Четвертий номер щорічного збірника наукових праць «Розумовські зустрічі» вийшов у Чернігові на День місцевого самоврядування в Україні. В його основі – матеріали доповідей з міжнародної конференції «П’яті “Розумовські зустрічі”», що проходила в Чернігові 1 – 2 грудня 2016 р.  Всього – 26 статей. Видання покликане об’єднати напрацювання фахівців з теорії та практики у сфері розвитку державної служби та місцевого самоврядування. Публікації представлені за трьома напрямками та охоплюють проблеми еволюції державної служби України в умовах викликів сьогодення; питання децентралізації влади та територіальної реформи, а також вітчизняний та світовий досвід державного управління.

Нагадаємо, що завданнями збірника є підвищення рівня обізнаності державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та всіх небайдужих громадян з історією та сучасним розвитком державного будівництва в Україні, відновлення історичної та національної пам’яті, інформування населення про результати наукових робіт у сфері дослідження питань формування адміністративно-територіального устрою та системи владних інституцій України, реформування системи державного управління та місцевого самоврядування.

Cпівзасновниками видання є Сіверський центр післядипломної освіти, Інститут законодавства Верховної Ради України, Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та Сіверський інститут регіональних досліджень.

Випуск наступного номера збірника запланований за результатами  міжнародної науково-практичної конференції «VI “Розумовські зустрічі”», яка відбудеться в Чернігові 14 – 15 грудня 2017 року.

Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади,
 органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода