back

У Чернігові відбудеться благодійний бал-аукціон «Діамантові Янголята»

15-12-2017 15:47

16 грудня креативне творче об’єднання «Академія Зірок» організовує в обласному центрі перший зимовий різдвяний благодійний бал-аукціон «Діамантові Янголята».

У концерт-холі комплексу «Градецький» відбудеться продаж як власноруч виготовлених дитячих робіт (малюнків та янголят), так і картин професійних художників. Майже 40 полотен представлять на заході члени Національної спілка художників України та Чернігівського об’єднання художників «Деснянська палітра».

Кошти, зібрані від продажу, будуть використані на потреби відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії для новонароджених та недоношених новонароджених дітей обласної дитячої лікарні та на додаткове обладнання для повноцінного функціонування лінійного прискорювача в обласному онкодиспансері.

Нагадаємо, що для збору коштів на лінійний прискорювач 20 листопада стартував благодійний марафон «Промінь надії». 

Читати також: У Чернігові збиратимуть кошти на устаткування для лінійного прискорювача

Фінальний акорд благодійного вечора: зібрано майже 125 тисяч гривень

 

Відтоді до благородної справи долучилася практично вся область. Благодійні акції проводяться в школах та вишах, медичних установах, закладах культури. Долучаються до збору коштів і представники владних структур, громадських організацій, установ та підприємств. До речі, представники апарату облдержадміністрації днями перерахували понад 16 тисяч гривень.

— Вражає те, як область мобілізувалася, аби лінійній прискорювач якомога швидше запрацював. Організовується безліч концертів, художники пропонують чимало полотен на благодійні аукціони, працівники державних та приватних установ перераховують свої одноденні заробітки, — днями на одному із засідань зауважила заступник голови ОДА Наталія Романова.

Тож організатори запрошують на благодійний бал-аукціон «Діамантові Янголята», який відбудеться цієї суботи о 18:00 у концерт-холі комплексу «Градецький».

Крім того, благодійний внесок можна зробити із смартфону або на сайті Приват 24.

 

Також кошти можна перерахувати на рахунок онкодиспансеру.

Реквізити:
р/р 31557301121263
у ГУДКСУ в Чернігівській області МФО 853592
код за ЄДРПОУ 02006065

Призначення надходжень:
На придбання лінійного прискорювача з комплексом обладнання для оснащення радіотерапевтичного відділення КЛПЗ "ЧООД".

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
з використанням матеріалів
Чернігівського обласного онкологічного диспансеру

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода