back

«Мистецькі барви» знову у Прилуках

12-02-2018 15:19

На початку лютого у Прилуках відбувся ХVІІ Міжнародний молодіжний фестиваль «Мистецькі барви» за підтримки Міністерства культури України, Чернігівської облдержадміністрації та Прилуцької міської ради. Цьогоріч зібралося близько 800 конкурсантів з різних куточків України та з Республіки Білорусь.

Другий рік поспіль у номінації «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво» представлені роботи учнів Прилуцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Лауреатами «Мистецьких барв – 2018» стали учениці 5 класу Катерина Фурса у віковій категорії 6-10 років (друге місце) та 9 класу Наталія Набігуз у віковій категорії 15-18 років (третє місце).

До речі, у січні 2017-го учень 6 класу цього ж навчального закладу Денис Шинкаренко взяв участь у змаганнях на Кубок України з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху (с. Яворів Львівської області). Денис зайняв І (3 км мас-старт, вільний стиль) і ІІ місця (спринт, вільний стиль 500 м). Підготував юного спортсмена до змагань заслужений тренер України з біатлону Сергій Тисенко.

 

 

За матеріалами Управління освіти і науки
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода