back

У Десні системи електропостачання житлових будинків приведуть у належний технічний стан

15-02-2018 09:46

Питання забезпечення мешканців селища Десна Козелецького району розглянули учасники виїзної наради, яку цього тижня, 13 лютого, провів директор Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Чернігівської облдержадміністрації Володимир Кривенко.

В обговоренні взяли участь представники Інспекції Держенергонагляду в області, Козелецьких районних електричних мереж ПАТ «Чернігівобленерго», Деснянської селищної ради, Остерської КЕЧ та Будинкоуправління цієї комунально-експлуатаційної частини.

За підсумками розгляду Остерській КЕЧ рекомендовано спільно з Козелецькими РЕМ ПАТ «Чернігівобленерго» скласти графік проведення обстежень житлових будинків. Інвентаризацію систем електропостачання планують закінчити до кінця квітня. Крім того, до роботи комісії, яка проводить обстеження, залучатимуть представника інспекції Держенергонагляду в області.

– Наразі необхідно прискорити проведення інвентаризації систем електропостачання житлових будинків та паралельно розпочинати роботи з приведення їх у належний стан, аби жителі селища не залишилися без світла, – наголосив Володимир Кривенко.

Він також зауважив, що зазначене питання й надалі перебуватиме на постійному контролі Департаменту ЖКГ та ПЕК ОДА.

Читати також: Жителі Десни будуть зі світлом

 

За інформацією Департаменту житлово-комунального
господарства та паливно-енергетичного комплексу
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода