back

Призовників урочисто проводжали до лав Збройних Сил України

24-04-2018 16:45

Для 48 призовників з усієї області сьогодні, 24 квітня, у Чернігові організували урочисті проводи до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.

Численні побажання та напутні слова майбутнім воїнам висловили заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур, військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату Олександр Криворучко, заступник голови Чернігівського відділення Української спілки ветеранів Афганістану Анатолій Кирилюк, голова Ради ветеранів учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих Чернігівської міської ради Андрій Требух, а також мати загиблого героя Павла Старченка, представниця громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» Любов Ярошенко.

Від учасників заходу було встановлено спільну корзину квітів до пам'ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України» на честь пам'яті та пошани всім захисникам України, починаючи від дружинників княжих часів до Героїв Небесної Сотні та учасників антитерористичної операції на Сході країни – військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України та інших військових формувань.

Надійним оберегом українські військові вважають сувеніри, зроблені дитячими руками. І цього разу для своїх майбутніх захисників вихованці обласного Палацу дітей та юнацтва та обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді виготовили традиційний український оберіг — ляльку-мотанку «Подорожницю». А матері загиблих воїнів з громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» подарували призовникам обереги у вигляді янгола-охоронця.

Наприкінці урочистого заходу призовників благословив секретар Чернігівської єпархії Української Православної церкви Київського Патріархату, настоятель храму Святої Великомучениці Катерини протоієрей Роман Кіник.

 

 

За матеріалами Чернігівської обласної ради

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода