back

Юлія Свириденко: будь-які реформи асоціюються у суспільстві з владою, тож так чи інакше вона за них відповідальна

25-04-2018 16:44

Підготовка пілотного проекту «Сільське відділення» у Чернігівській області триває. Його перший етап має розпочатися вже з 1 червня на території Чернігівського, Куликівського та частини Ріпкинського району, де запрацюють 23 пересувних відділення, а згодом охопити всю область.

Пошта не припиняє свою роботу на селі, а переводить її у новий формат, — наголосила директор Чернігівської дирекції Укрпошти Олена Дорошенко на засіданні профільної робочої групи, створеної за розпорядженням голови облдержадміністрації. За її словами, головна мета проекту — поліпшення якості поштових послуг та наближення їх до населення.

Проте на місцях перспективи реформування сприймають не так оптимістично, переконаний заступник голови обласної ради Арсен Дідур. Тому, перш ніж приступати до втілення проекту на практиці, потрібно не лише прорахувати його з економічної точки зору, а й заручитися підтримкою місцевої влади, донести переваги змін до людей.

Робоча група обговорила новації поштового зв’язку, можливі проблеми при їх впровадженні та негативний суспільний резонанс. Зрештою, було вирішено, що до 5 травня всі органи місцевого самоврядування, розташовані на території реалізації першого етапу проекту, отримають попередні графіки роботи пересувних поштових відділень, розглянуть їх та напрацюють свої пропозиції у разі незгоди.

Перший заступник голови облдержадміністрації Юлія Свириденко, яка очолює робочу групу, наголосила, що втілення проекту «Сільське відділення» у життя можливе лише за умови обов’язкового урахування соціальної складової роботи пошти.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода