back

Посадовців вчили грамотно організовувати містобудівну діяльність

26-04-2018 09:43

У Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів завершив свою роботу дводенний семінар «Регулювання містобудівної діяльності (генеральний план населеного пункту, зонінг, просторове планування), здійснення архітектурного надзору». Участь у ньому взяли заступники голів рад об’єднаних територіальних громад, працівники апарату виконкомів рад об’єднаних територіальних громад, фахівці райдержадміністрацій, міст обласного значення, відповідальні за зазначений напрямок роботи.

Під час семінару наголошувалося на важливості містобудівної документації для розвитку сільського населеного пункту, вивчено проблематику територіального планування, особливості створення топографічних планів для розроблення містобудівної документації, схем планування громади та потреб містобудівного кадастру; застосування топографічних планів для містобудівних потреб; порядок розробки та затвердження містобудівної документації на місцевому рівні.

Учасники семінару розглянули містобудівний кадастр як інструмент управління розвитком територій, нюанси дозвільної процедури, контрольно-наглядової діяльності, кадрового та нормативно-правового забезпечення у сфері містобудівної діяльності. Наголошувалося при цьому і на участі громадськості в процесі містобудівної діяльності та створенні безбар’єрного доступу.

 

За інформацією Чернігівського центру перепідготовки
та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади,
органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода