back

Виїзне засідання Колегії Держводагентства відбулося у Чернігові

26-04-2018 12:00

У середу, 25 квітня 2018 року, в приміщенні Деснянського басейнового управління водних ресурсів відбулось засідання колегії Держводагентства під головуванням керівника Агентства Ірини Овчаренко. На колегії були присутні члени колегії, працівники апарату Держводагентства, керівники водогосподарських організацій України.

Голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч привітав учасників засідання на чернігівській землі, коротко ознайомив зі специфікою регіону і ключовими змінами у сферах державного управління та місцевого самоврядування – ходом децентралізації влади і набуття новоствореними об’єднаними громадами повноважень, наголосив на необхідності побудови нової моделі відносин, зокрема, між водогосподарськими організаціями та виконавчими органами територіальних громад, побажав плідної роботи учасникам колегії.

Згідно порядку денного колегії були розглянуті такі питання:

1. Щодо пропуску повені 2018 року.

2. Про зміну організаційної структури водогосподарських організацій відповідно до басейнового принципу управління водних ресурсів.

3. Про роботу водогосподарських організацій із водокористувачами в умовах змін до Податкового кодексу, пов’язаних з укладанням договорів із забору води на полив.

Резюмуючи результати проведення колегії, голова Агентства Ірина Овчаренко наголосила, що потрібно оновити підходи до роботи, працювати за новими стандартами, першочергові завдання – створення пріоритетів діяльності для кожного управління, вирішення питань реорганізації відповідно до басейнового принципу управління та типізації діяльності всіх водогосподарських організацій України. А контрольне завдання 2018 року – реорганізація управлінь та створення басейнових рад.



Прес-служба облдержадміністрації

за повідомленням Деснянського БУВР

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода