back

Проект "Модернізація системи соціальної підтримки населення України": напрацювання спільних заходів

27-04-2018 16:37

Днями в обласній державній адміністрації під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Наталії Романової відбулося засідання обласної робочої групи з координації та контролю за реалізацією заходів із виконання проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

Участь у заході взяли представники консорціуму «Соціальні ініціативи», які відповідно до укладеного у березні поточного року договору з Мінсоцполітики України забезпечують надання консультаційних послуг «Впровадження Регіонального плану стосовно збільшення обсягів надання послуг з догляду на сімейній основі (реформування інтернатних закладів у Чернігівській області)».

Під час наради Олена Січкар, керівник проекту консорціуму «Соціальні ініціативи», презентувала Технічне завдання на консультаційні послуги з розробки і впровадження зазначеного Регіонального плану. А Галина Бевз, ключовий експерт по роботі з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, дітьми з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, ознайомила усіх присутніх з особливостями проведення інвентаризації соціальних послуг в області.

Окрім цього, учасники засідання обговорили спільні заходи з реалізації в області проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

Наталія Романова, яка очолює робочу групу, наголосила, що спільне завдання усіх профільних структур, а також органів виконавчої влади, місцевого самоврядування області – не допустити поповнення інтернатних закладів новим дитячим контингентом, а також створити сприятливі умови для повернення дітей, які виховуються в інституціях, у сім’ї батьків або влаштувати їх у сімейні форм виховання.

 

Служба у справах дітей
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода