back

У Чернігові відзначили Міжнародний день сім'ї

17-05-2018 14:38

Днями в обласному центрі до Міжнародного дня сім’ї відбувся інформаційно-просвітницький захід, проведений під гаслом «Сім'я — це не мильна бульбашка... Це міцна і дружна командa, яка підтримує один одного і єднається любов'ю».

Тож на свято у сквер Богдана Хмельницького завітали і діти, і дорослі, для яких організатори підготували чимало цікавинок: майстер-класи, розважальні ігри та конкурси, ярмарок сувенірів, флешмоб з мильних бульбашок, виступи дитячих співочих та танцювальних колективів, розмальовування ретро-автомобілів, сімейні фотозони, «Книжкову торбину для всієї родини» від бібліотеки для юнацтва, автопробіг «З сім’єю в серці».

Втім, учасники дійства не лише розважалися. У сквері проводилося консультування з правових питань, працювали практичний психолог та локація служби зайнятості. Тут діти мали змогу ознайомитися з професіями, а старшокласники — пройти профдіагностичне тестування та разом з батьками дізнатися про ситуацію на ринку праці, отримати поради у виборі майбутньої професії.

 

 

За інформацією Департаменту сім’ї, молоді
та спорту Чернігівської облдержадміністрації

та Чернігівського обласного центру зайнятості

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода