back

Хто такі зооволонтери, для чого вони потрібні Чернігівщині – розповідатиме Громадське.CN

05-07-2018 09:09

– Вирішення проблеми безпритульних тварин має реалізовуватися шляхом системної консолідації зусиль органів влади, місцевого самоврядування та громадськості. На жаль, на Чернігівщині приділяється недостатньо уваги формуванню культури відповідального та гуманного поводження з «братами нашими меншими». Це пов’язано переважно з низькою поінформованістю суспільства щодо принципів і правил утримання тварин у місті та наслідків їхнього порушення, – так вважають представники ГО «Громадське телебачення: Чернігів» (Громадське.CN).

З липня зазначена громадська організація спільно з ГО «Крок до тварин» запускає проект «Разом за життя». У ході його реалізації Громадське.CN розповідатиме про зооволонтерство. Хто такі зооволонтери? Чим вони займаються? Як безпритульні тварини впливають на екосистему Чернігова та області?

Ініціатори проекту сподіваються, що проведення інформаційної кампанії має стати першим кроком у комплексному вирішенні проблеми безпритульних тварин, формуванню культури гуманного ставлення до тварин та стимулом для розвитку зооволонтерського руху на Чернігівщині.

Інформація публікуватиметься на You-Tube каналі Громадське.CN за посиланням та на сторінці в Facebook.

Проект реалізується на виконання Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада» як один із переможців конкурсу проектів з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету в 2018 році.

 

За інформацією громадської організації
«Громадське телебачення: Чернігів»

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода