back

Рятувальники області, поліцейські та медики провели спільне навчання

13-08-2018 10:36

Минулого тижня у Чернігові відбулося спільне спеціальне навчання підрозділів Управління ДСНС України в області, патрульної поліції та обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та пожеж, пов'язаних із дорожньо-транспортними пригодами.

За легендою, об 11:45 год. до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення, що на автошляху Чернігів-Київ на під'їзді до села Іванівка трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів «ВАЗ». Четверо людей постраждали, один з автомобілів загорівся. До місця умовної аварії прибули два аварійно-рятувальні розрахунки, а також пожежно-рятувальне відділення.

Діяли оперативно та злагоджено: рятувальники загасили пожежу, за допомогою спецінструменту розрізали автомобілі, деблокували постраждалих та передали працівникам бригади швидкої медичної допомоги. У свою чергу патрульні поліцейські провели комплекс дій по обмеженню дорожнього руху у місці виникнення умовної ДТП.

По завершенню заходів працівники обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф нагадали рятувальникам основні заходи під час надання невідкладної меддопомоги постраждалим.

 

 

За інформацією ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода