back

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку Чернігівщини!

16-11-2018 08:09

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Ваша робота — формування якісного інформаційного поля на теренах України — має велике значення для безпеки держави, для утвердження принципів патріотизму, демократії та гуманізму у нашому суспільстві. Особливої ваги вона набуває в умовах гібридної війни, яку веде проти України сусідня держава.

Чернігівщина як прикордонна область перебуває на передньому краї інформаційної війни. Тож надзвичайно важливо, щоб у кожній оселі лунало українське слово, звучала актуальна і правдива інформація про соціальні, економічні та культурні події в житті області та держави, про глобальні зміни, які зараз тут відбуваються.

Надзвичайно важливо, щоб кожна людина, навіть у найвіддаленішому селі Чернігівщини, відчувала себе невід’ємною і важливою частиною великої України.

Тому у день професійного свята журналістам електронних ЗМІ бажаю багато приємних інформаційних приводів та цікавих ідей, розширення кола глядачів, слухачів та читачів, людям, які забезпечують якісний зв’язок на теренах області — належних технічних можливостей і своєчасної модернізації обладнання. А всім разом — миру, добробуту та успіхів як у професійному, так і в особистому житті!

 

Виконуюча обов’язки голови
Чернігівської облдержадміністрації
Юлія Свириденко

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода