back

Працівників радіо, телебачення та зв’язку вітали в облдержадміністрації

16-11-2018 15:04

Своє професійне свято сьогодні відзначають працівники радіо, телебачення та зв’язку. З цієї нагоди в облдержадміністрації відбулася зустріч з представниками галузі. До них з найкращими побажаннями звернулися заступник керівника апарату Чернігівської ОДА Ірина Соломаха та представник Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення у Чернігівській області Ірина Сенченко.

— Незважаючи на сьогоднішні реалії, вам вдається віднайти в потоці інформації істину і правильно донести її до нашої громади. Розумію, це дуже складна робота. Особливо в умовах реформування, за відсутності належного фінансового забезпечення та ще й за сусідства з країною-агресором, — зазначила Ірина Соломаха. — Бажаю всім якісної роботи, яка завжди приноситиме вам задоволення, а пересічному громадянину дозволить володіти актуальною і ще раз підкреслю — правдивою інформацією.

Під час заходу Ірина Сенченко коротко поінформувала щодо проведеної цьогорічної роботи. У свою чергу керівники телерадіоорганізацій області поділилися власними здобутками, розповіли про труднощі та плани на майбутнє.

Завершилась зустріч на приємній ноті: представники галузі отримали відзнаки Чернігівської ОДА та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розбудову регіонального інформаційного простору та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку Почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено:

ПАВЛЕНКО Ларису Миколаївну — ведучу програм комунального підприємства телекомпанія «Прилуки».

Подяку голови облдержадміністрації оголошено:

ВАСИЛЮКУ Дмитру Миколайовичу — телеоператору комунального підприємства «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради;

КОЛІСНИКУ Владиславу Сергійовичу — телеоператору комунального підприємства телекомпанія «Прилуки».

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода