back

Голова ОДА на Козелеччині: Надання якісних послуг для людей — показник добробуту громади

07-12-2018 19:45

Незабаром підопічних у Козелецькому геріатричному пансіонаті стане більше: сьогодні тут відкрили психоневрологічне відділення на 55 ліжко-місць. Для закладу з більш ніж 70-річною історією подія має неабияке значення, адже ця частина будівлі була тривалий час «законсервована».

Участь у заході взяли голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник та голова Козелецької РДА Володимир Швед.

— Відкриття цього відділення є, безперечно, важливим кроком для розвитку та функціонування закладу. Надання якісних соціальних послуг у сучасних профільних установах — показник добробуту громади. У вашому випадку мова йде про громаду всієї області, адже пансіонат стає домівкою для жителів з усіх куточків Чернігівщини, — зазначив Олександр Мисник.

Голова ОДА подякував колективу пансіонату за щоденну самовіддану працю:

— Це робота за покликом серця. Кожного дня ви віддаєте частинку своєї душі іншим, своєю любов’ю зігріваєте тих, хто за певних обставин її лишився. Саме тому перед собою я бачу оптимістів — людей, віру в добро яких не зламали виклики долі.

Наразі у пансіонаті 185 підопічних, усього ж він розрахований на 310 ліжко-місць.

Варто зазначити, що на проведення капітального ремонту нині відкритого відділення з обласного бюджету спрямовано 4,7 мільйона гривень, на придбання меблів — півмільйона.

Втім, як зазначив директор закладу Микола Шапка, роботи попереду ще багато. Першочергово планують утеплити фасади, замінити вікна та відремонтувати їдальню.

 

 

У Козельці Олександр Мисник також поспілкувався з багатодітними родинами, в яких виховуються п’ять та більше дітей. Голову ОДА цікавило, чи потребують сім’ї додаткової допомоги, чи потрібна їм підтримка з боку відповідних соціальних служб. Для покращення соціально-побутових умов чотирьом родинам голова ОДА сьогодні вручив сертифікати на придбання нетелей та двом – на побутову техніку.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода