back

Чернігівський міський центр зайнятості експериментує

13-12-2018 14:22

Щоб допомогти шукачам роботи зорієнтуватися на ринку праці, навчитися презентувати себе роботодавцю або ж успішно пройти співбесіду, Чернігівський міський центр зайнятості постійно проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу для цільової аудиторії. Це семінари, тренінги, дні відкритих дверей тощо.

Днями вдалися до експерименту: залучили до проведення тренінгу безробітну, яка наразі за допомогою особистого консультанта з працевлаштування шукає роботу. Жінка – психолог за освітою, працювала у банківській сфері. Для безробітних вона провела тренінг «Як знайти роботу, а в роботі знайти себе. Мотивація».

Учасники заходу ознайомилися з основними психологічними проблемами на шляху до успішного працевлаштування та вчилися їх вирішувати, пройшли тестування на виявлення типу особистості з метою подальшого вибору методів власної мотивації. Отримані знання закріпили практичними вправами.

У службі зайнятості запевняють, що такий тренінг дає можливість усім його учасникам набути новий досвід. Для самих слухачів — це нові знання та навички, для тренера — нові ідеї щодо подальшого професійного розвитку, а для фахівців центру зайнятості — нові нетипові підходи до взаємодії з клієнтами.

За інформацією Чернігівського міського центру зайнятості

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода