back

Анонс. Фотоконкурс «Селфі на Чернігівщині»

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації спільно з обласним турінфоцентром проводять фотоконкурс «Селфі на Чернігівщині».

Мета: привернення уваги жителів області та її гостей до унікальних надбань Чернігівщини.

Умови участі у конкурсі:

1. Учасниками можуть бути як жителі Чернігівщини та України, так і представники інших країн.

2. Для участі у конкурсі необхідно сфотографуватися на фоні пам’яток Чернігівщини. На фото, крім портрету (або групового фото), має бути чітке та впізнаване зображення пам’ятки області (можливий офіційний надпис, табличка).

3. Надіслати на електронну адресу [email protected] коротку інформацію про автора ( ПІП, місце проживання (на Чернігівщині або в іншій області/країні), дата створення фото і контакти) та одне фото з одного об’єкту (кількість фото з різних об’єктів від однієї особи – не більше 5) із поміткою «конкурс селфі». (Фото повинно мати також оригінальний підпис).

5. Фото та інформацію надсилати до 31 серпня поточного року.

Фото, що надійдуть на конкурс, будуть розміщені на сайті Чернігівщина туристична. Переможця буде визначено шляхом відкритого голосування, яке триватиме до 30 жовтня.

Нагородження переможця та призерів відбудеться під час підведення підсумків обласного конкурсу «Чернігівщина туристична – вибір року: 2019» у кінці поточного року (дата буде повідомлена додатково).

Переможець та призери отримають сертифікат на подорож/послуги та інші цінні подарунки.

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода