back

Комітет Громадської ради з реалізації Програми "Зелене намисто Чернігівщини" визначив пріоритети своєї роботи

14-06-2019 10:22

12 червня 2019 року відбулося розширене засідання комітету з реалізації Програми «Зелене намисто Чернігівщини» з метою планування його подальшої діяльності. На засіданні були присутні перший заступник голови Громадської ради Наталія Проскуріна, члени президії Громадської ради, представники Департаменту екології та природних ресурсів ОДА, Організаційно-методичного центру контролю та технічного нагляду закладів культури і туризму.

З 2013 року члени комітету у співпраці з органами обласної влади, Громадською радою при Чернігівській РДА, громадськими організаціями Чернігівщини працюють над питаннями дотримання прав жителів Чернігівщини на безпечне для життя і здоров'я довкілля, зокрема збереженням природних ландшафтів області.

Враховуючи досвід та результативність діяльності Громадської ради щодо реалізації Громадського проекту по створенню та функціонуванню регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», було вирішено продовжити моніторинг його діяльності з метою розвитку РЛП.

Іншим напрямом роботи має стати моніторинг дотримання природоохоронного законодавства на території комунального закладу «РЛП «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради.

На засіданні була підтримана ініціатива членів комітету з питань санепідеміологічного благополуччя та життєдіяльності людини, комітету з економічного розвитку щодо спільного проведення круглого столу на тему «Шляхи вирішення питання щодо проведення громадської експертизи в територіальних органах та установах Держпродспоживслужби України».

 
Валентина Седячко, голова комітету Громадської ради
з реалізації Програми «Зелене намисто Чернігівщини»

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода