back

Олександр Мисник провів підсумковий пресбрифінг

14-06-2019 12:31

Голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник в останній день своєї роботи на посаді провів пресбрифінг. Він коротко зупинився на основних досягненнях області за останні пів року.

Так, Чернігівщина займає 2 позицію у рейтингу щодо створення ОТГ. За І квартал цього року в економіку області іноземними інвесторами вкладено рекордну суму – 3 мільйони доларів США. З ДФРР має надійти понад 200 мільйонів на реалізацію інфраструктурних проектів – вдвічі більше, ніж минулого року. Будуються сільські амбулаторії, з 21-го запланованого медзакладу більшість має відкритися вже до 1 вересня. Значні кошти з держбюджету – близько 130 мільйонів гривень – залучаються на розвиток освітньої галузі.

Головним із досягнень Олександр Мисник вважає розробку Плану перспективного розвитку Чернігівщини на найближчі три роки, що дасть поштовх для впровадження багатьох проектів, важливих для покращення якості життя жителів Чернігівщини.

Олександр Мисник подякував за співпрацю всім своїм колегам – апарату ОДА, управлінням та департаментам, а також представникам бізнесу, громадськості та ЗМІ за розуміння і взаємодію.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода