back

Про спорт та реалізацію ветеранської політики: Іван Ващенко відвідав Прилуччину

22-03-2024 | 16:00

До III етапу проєкту за ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» пройшли «Сумчасті вовки» Сухополов’янського ліцею. Привітав команду футзалістів  заступник начальника ОВА Іван Ващенко, перебуваючи з робочим візитом у Прилуцькому районі.

У спортзалі Дідівської ЗОШ за першість змагалися «Ему» Білорічицької ЗОШ, «Коали» Дідівського ліцею, «Динго» Охінківської ЗОШ, та «Сумчасті вовки» Сухополов’янського. З вітальними словами до спортсменів також звернулися начальник Прилуцької РВА Володимир Чернов та голова Сухопов’янської ТГ Денис Росовський.

«Спорт – те, що загартовує тіло і дух. Важливо, аби навіть в цей буремний час, школярі удосконалювали себе. Дякую нашим ЗСУ, що маємо можливість сьогодні проводити такі змагання», - зауважив Іван Ващенко, спілкуючись зі ЗМІ.

Принагідно заступник начальника ОВА оглянув в школі й укриття. Воно тут досить велике, облаштоване переважно коштом громади.

Як і в усіх містах обласного значення, у Прилуках, «ветеранські» послуги та послуги для членів їх родин діляться (а деякі й дублюються) між ЦНАПом та відділом соціального захисту.

Втім, за концепцією створення Центрів адмінпослуг  все має акумулюватися тут. Це зручно і для надавачів, і для користувачів. Над цим місто та район вже працюють.

Наразі у ЦНАПі виокремлено двох фахівців, які займатимуться «ветеранським пакетом» першочергово, хоч великого запиту поки нема.

«Важливо, аби послуги надавалися якісно. Якість і в зручності ідентифікації. Зараз ми працюємо над брендуванням відповідних місць у ЦНАПах», - зауважив Іван Ващенко.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації