back

Чернігів. Відбулось навчання для представників громадських організацій області

05-09-2013 | 07:41

3 вересня ц. р. в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбулись тренінгові навчання для представників громадських організацій, організоване Департаментом інформаційної діяльності та комунікації громадськістю облдержадміністрації.

Головною метою заходу стало ознайомлення представників інститутів громадянського суспільства з особливостями проведення у 2013 році конкурсу проектів на виконання яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету.

В ході проведення навчання його учасники ознайомились з основними положеннями проведення конкурсу проектів, дізналися про правила написання проектних заявок, умови виконання проектів, особливостями підготовки підсумкового звіту, а також поспілкувались з переможцями  конкурсу 2012 році.

Захід відбувся на виконання обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2012—2015 роки «Чернігівська громада».

З більш детальною інформацією щодо конкурсу можна ознайомитись за посиланням http://oda.cg.gov.ua/index.php?id=36452&tp=0" (рубрика «Консультації з громадськістю» на офіційному сайті Чернігівської облдержадміністрації).



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації