back

У Чернігівському військовому шпиталі пройшли лікування 230 військовослужбовців із зони АТО

26-09-2014 | 09:28

У Чернігівському базовому військовому госпіталі продовжують проходити курс лікування поранені військовослужбовці Збройних Сил України, які були переведені до медичної установи із лікувальних закладів зони проведення антитерористичної операції.

Керівник військового госпіталю полковник медичної служби Олександр Слєсаренко повідомив, що поранені військовослужбовці повністю забезпечені усіма необхідними ліками та речами.

— За останні три місяці лікування в госпіталі пройшли понад 230 військовослужбовців, які приймали участь в антитерористичній операції на сході України. Частина з них уже повернулася у свої підрозділи, інші проходять курс реабілітації. На сьогодні у лікувальному закладі знаходиться ще 40 бійців — зазначив полковник медичної служби Олександр Слєсаренко.

Більшість військовослужбовців, які проходять курс лікування у Чернігові, мають осколкові поранення після вибуху мін, снарядів та гранат. Також військові лікарі проводять комплексне лікування воїнів, які мають ускладнення після бойових поранень.


За інформацією
регіонального медіа-центру ЗСУ