back

Пенсії виплачуються вчасно

10-10-2014 | 14:46

Про підсумки роботи відзвітували працівники головного управління Пенсійного фонду України в області. За 9 місяців цього року до бюджету Фонду надійшло понад чотири з половиною мільярди гривень, це майже на 3 відсотки більше ніж торік. А тому стабільність по виплаті пенсій в області забезпечена. Без затримок отримують гроші і переселенці зі східних регіонів України, а також Криму.

За 9 місяців цього року в області забезпечена стабільна виплата пенсій. Наразі її отримують майже 370 тисяч пенсіонерів. І за цей рік виплачено понад 4 з половиною мільярди гривень. Середній розмір пенсії на початок жовтня становить 1425 гривень. Цьогоріч у Пенсійному фонді встановили і понад 10 тисяч нових.

На особливому контролі у влади – призначення пенсій сім’ям загиблих в зоні АТО. Наразі призначено виплати для 28-ми утриманців. Органи Пенсійного фонду також надають допомогу цим родинам у підготовці та витребуванні необхідних для призначення пенсій документів. Без затримок отримують гроші і переселенці зі східних регіонів України, а також Криму.

Головне управління Пенсійного фонду в області забезпечує оперативний розгляд звернень щодо переведення пенсійних справ громадян, які переселилися з Донецької та Луганської областей, а також Республіки Крим та Севастополя. Пенсії їм виплачують за місцем тимчасового проживання.



За інформацією Чернігівської ОДТРК