back

Свято футболу для дітей Борзнянщини

13-10-2014 | 10:07

Основи техніки та тактики футболу опановували майже 200 дітей Борзнянщини. Кількагодинне спортивне дійство відбувалося у рамках соціального проекту «Відкриті уроки футболу», що проходить під егідою Федерації футболу України спільно з Міністерством освіти і науки України та Міністерством внутрішніх справ України.

9 жовтня у місті Борзна на стадіоні «Колос» проходило футбольне свято для представників 16 навчальних закладів району. Програма свята передбачала розминку, змагання, конкурси, майстер-класи, та, звичайно, гру у футбол. Усе це відбувалося під чітким керівництвом досвідчених педагогів.

Розділити радість зі школярами завітали і поважні гості: в.о. голови Борзнянської райдержадміністрації Ігор Леусов, начальник відділу освіти райдержадміністрації Лідія Ярошенко, начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко, начальник Борзнянського РВ УМВС України в Чернігівській області Юрій Коваль, директор дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу «Юність» Володимир Курбаков, перший заступник голови, виконавчий директор Чернігівської обласної федерації футболу Анатолій Свистун.

Захід спрямований на те, щоб використати позитивну футбольну атмосферу як потужний виховний інструмент для широкого залучення учнівської молоді до занять спортом.

Крім того, під час заходу представники сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернігівській області ознайомили учнів з основними правилами поведінки під час проведення футбольних матчів. Адже ще одним важливим завданням є попередження дитячих конфліктів та злочинності.

Усі учні отримали не лише позитивні враження, а й пам’ятні подарунки.



За повідомленням
Управління освіти і науки ОДА