back

Подарунки військовим до Дня святого Миколая

17-12-2014 | 16:38

Незважаючи на оголошене перемир'я, продовжуються бойові дії на сході нашої країни. Уже більше шести місяців військовослужбовці 169 Навчального центру сел.Десна та мобілізовані, які пройшли навчання на базі цієї війської частини, протистоять терористам та російськими найманцями на Сході України.

Великою підтримкою і надійною опорою для українських бійців є допомога і любов тилу, що підставляє дружнє плече. Волонтери, небайдужі люди збирають кошти, одяг, продукти харчування та передають на фронт.

Долучаються до підтримки і священнослужителі УПЦ КП.

15 грудня настоятель церкви святого архангела Гавриїла в сел.Десна митрофорний протоієрей отець Ярослав та парафіянин Олександр Зінченко побували у воїнів 169 Навчального центру сел.Десна, що базуються біля м.Дебальцеве Донецької області.

Отець Ярослав поспілкувався з вояками, підтримав їх духовно і морально, провівши молебень за здоров'я, благословив кожного захисника України, освятив техніку та бліндажі.

Напередодні Дня святого Миколая отець Ярослав і Олександр Зінченко передали бійцям подарунки, зібрані прихожанами і закуплені за їх кошти: продукти харчування, фрукти, теплий одяг – куртки, светри, штани.

Передали особисто в руки військовослужбовцям й адресні посилки від родичів.

Кожен боєць отримав натільний хрестик, ікону великомученика Георгія Побідоносця та обереги-ладанки, освячені на мощах Іова Почаївського.

За словами отця Ярослава, наші хлопці перебувають у складних умовах, бойовики обстрілюють їх позиції постійно, але бойовий дух українців високий, вони прагнуть перемоги. Ступінь патріотизму, віри в Україну ще більше зростає. Воїни щиро висловлюють бажання наступати і звільняти територію нашої країни від бойовиків, сепаратистів, терористів, найманців, російських солдат – усієї путінської нечисті, – щоб встановити цілісність, непорушність кордонів, мир і спокій у суверенній вільній незалежній Україні та якомога швидше повернутися до своїх рідних.



За повідомленням
відділу інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
Козелецької РДА