back

Обстановка на державному кордоні стабільна і контрольована

25-12-2014 | 10:10

Протягом останньої доби обстановка на державному кордоні України в межах Чернігівщини залишалася стабільною та контрольованою. За інформацією прес-служби прикордонного загону, державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску через державний кордон здійснюється посилений прикордонний контроль.

Персоналом прикордонного загону забезпечено недоторканість державного кордону України, безперебійну роботу всіх пунктів пропуску та належну безпеку осіб, що перетинають державний кордон.

Через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 10 тисяч осіб та 2,3 тисячі транспортних засобів. Таким чином за добу зафіксовано збільшення пасажирського та транспортного потоків на 19% та 17% відповідно.

Через державний кордон не пропущено 12 осіб, з яких 11 – потенційні незаконні мігранти. Серед не пропущених один громадянин Росії, який не зміг підтвердити мету свого перебування в Україні. До адміністративної відповідальності за порушення правил перебування іноземців та осіб без громадянства в Україні притягнуто 2 громадян, на яких накладено штраф у сумі 1360 гривень.


Прес-служба прикордонного загону